Sjajna partija protiv Bayerna smjestila Bičakčića u tim kola

Upisao i asistenciju

Sjajna partija protiv Bayerna smjestila Bičakčića u tim kola

Edmir Škorić

Bh. reprezentativac Ermin Bičakčić nije mogao zamisliti bolji start sezone u Bundesligi.

Iako se se prethodnih sedmica mogli čitati natpisi kako naš defanzivac nije u planovima Juliana Nagelsmanna, ispostavilo se kao potpuno suprotno, pa je Bičakčić već na premijeri sezone kod Bayerna 'komandovao' odbranom Hoffenheima.

Bilo je za očekivati da će Hoffenheim na kraju ubilježiti poraz, ali Bičakčiću se nema šta prigovoriti, štaviše bio je među najbolje ocijenjenim igračima i ujedno asistent kod jedinog pogotka Hoffenheima.

Za sjajnu partiju nagradio ga je i sportski list Bild, uvrstivši ga u idealnu momčad kola, koju još čine Ozcan (Leverkusen), Beyer (Gladbach), Sule (Bayern), Hinteregger (Augsburg), Neuhaus (Gladbach), Muller (Bayern), Hahn (Augsburg), Raffael (Gladbach), Ginzcek (Wolfsburg), Haller (Frankfurt).

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi