Sjajne vijesti za FK Sarajevo: Besim Šerbečić ipak ima pravo nastupa u prvom kolu!

Uoči derbija sa Zrinjskim

Sjajne vijesti za FK Sarajevo: Besim Šerbečić ipak ima pravo nastupa u prvom kolu!

Midhat Šljivak

FK Sarajevo ipak će moći da računa na Besima Šerbečića u prvom kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Iako je u Cometu prvobitno objavljeno kako je Šerbečić pod suspenzijom za utakmicu protiv Zrinjskog, zbog crvenog kartona kojeg je dobio u dresu Radnika 2017. godine, to na kraju ipak nije tačno.

Šerbečić je kako nam je potvtrđeno u FSBiH suspenziju odradio u dresu Rosenborga u koji je prešao iz Radnika, te mu suspenzija za prvo kolo Premijer lige BiH ipak ne važi.

Ova informacija je za SportSport.ba potvrđena iz NS Bosne i Hercegovine, a vijest će svakako obradovati navijače Bordo tima, koji su dolazak Šerbečića dočekali sa oduševljenjem.

Tako će odbrana bh. šampiona biti znatno jača u meču protiv Zrinjskog, a sigurno je da nas na Koševu čeka pravi spektakl u duelu prvaka i viceprvaka Bosne i Hercegovine.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjestimo, Šerbečić je u FK Sarajevo stigao na posudbu iz Rosenborga.

Kartone iz prošle sezone u prvo kolo Premijer lige prenijeli su Dino Hasanović (Velež), Enes Sipović (Željezničar), Kenan Hreljić (Mladost), Adis Hadžanović (Tuzla City) i Dominik Kovačić (Široki Brijeg).

Na kraju treba dodati i da, igrači koji su u nižem rangu takmičenja, kao i u mlađim kategorijama (U-19) zaradili suspenziju, istu će odraditi na otvaranju nove sezone.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Fareus1921
joj kad vam Lendrić 3 komada uvali i još jedan Irfan za onu ponudu
0 3
MirzaBarucic
Veli trener Celtica da će s poštovanjem razguziti divove.
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi