Sjajne vijesti za navijače Arsenala: Topnici dogovorili lične uslove sa Aouarom!

Javljaju francuski mediji

Sjajne vijesti za navijače Arsenala: Topnici dogovorili lične uslove sa Aouarom!

E. Oštraković

Uprava Arsenala do kraja prijelaznog roka dovest će još neka pojačanja, a na vrhu liste želja je kapiten Lyona, Aouar.

Već dugo u Arsenalu traže način da dovedu njega i Parteya iz Atletico Madrida, ali je sve još uvijek na čekanju.

Ipak, bliži se pronalazak konačnog rješenja, barem ako je vjerovati medijima iz Francuske, koji su danas prenijeli sjajnu informaciju za navijače Arsenala.

Navodno su lični uslovi sa kapitenom Lyona dogovorneo, te je ostalo da se klubovi dogovore oko obeštećenja, te načina isplate.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Tako bi u toku naredne sedmice na adresu Lyona trebala stići ponuda od 45 miliona eura, te ostaje da vidimo da li je to cifra sa kojom će biti zadovoljni u ovom klubu.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi