Sjajni Đurić pogodio i protiv Sunderlanda

Championship, 14. kolo:

Sjajni Đurić pogodio i protiv Sunderlanda

Nakon što je prije četiri dana zabio Crystal Palaceu u Carabao Cupu, bh. reprezentativac Milan Đurić se u strijelce upisao i danas. 

Bristol City je u okviru 14. kola Championshipa slavio na gostovanju kod Sunderlanda rezultatom 2:1, a pobjedonosni gol bio je djelo našeg Milana Đurića koji se na najbolji način vratio na teren nakon povrede.

Do vodstva u ovom meču Bristol City je stigao u 28. minuti preko Reida, da bi domaći u 45. minuti postigli gol za 1:1, što je ujedno bio i rezultat prvog dijela. 

Neriješen rezultat u Sunderlandu bio je na snazi sve do 73. minute, kada je Đurić na asistenciju O'Dowdea matirao golmana domaćih i postavio konačnih 2:1 na "Of Lightu". 

Naš drugi fudbaler u Championshipu Mario Vrančić danas nije upisao nastup za svoj Norwich, koji je na domaćem terenu izgubio od Derbyja rezultatom 2:1.

Championship, 14. kolo: 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Sheffield Wed - Barnsley 1:1
Burton - Ipswich 1:2
Cardiff - Millwall 0:0
Fulham - Bolton 1:1
Norwich - Derby 1:2
Preston - Brentford 2:3
QPR - Wolves 2:1
Reading - Middlesbrough 0:2
Sunderland - Bristol City 1:2

Top Komentari

Secerko
Bas lijepo
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi