17

Komentari (17)

user1577399146
Ne igras za svoju zemlju ko te j...
user1577399146
Ne igras za svoju zemlju ko te j...
mirza24
TIM STO SI DAO INTERVIJU NJIHOVA BRATIJA JE TO SELO SRAVNILA
karlhajncbrazzzo
U selu Briševo kod Prijedora zvjerski je ubijeno 67 Hrvata tog mjesta. Pokolj u Briševu 1992., hrvatskom selu između Prijedora i Sanskog Mosta počinili su pripadnici 5. Kozaračke brigade i 6. Krajiške brigade iz Sanskog Mosta, što je najmasovnije stradanja Hrvata u jednom danu tijekom agresije na području Bosne i Hercegovine.
Malilav22
U Bosansko rautu je stradalo oko 101hiljada ljudi od cega 38hiljada civila . Bošnjaka 31hiljada ,Srba 4,5hilhada i Hrvata 2,5hiljede. Srebrenici za 7 dana više Bošnacki civila stradalo nego ukupno sve civilne zrtve Srba i Hrvata ukupno , kako vas nije stid bilo sta komentarisat ?osim da je bio pokolj sa ustaške i cetnicke strane nad Bošnacima
karlhajncbrazzzo
Mislio sam da je u redu da znamo koje selo je u pitanju. Ipak je riječ o Bosni, a ne o nekom selu u Africi. Što se tiče tvog posta nemam zamjerki na iznesene brojke.
19211921
na netu pise da je pocinitelj srpska vojska
karlhajncbrazzzo
Da. To je valjda jasno.
ragnarrsonn
@Malilav22 ti si rijetko glup covjek
karlhajncbrazzzo
Ima li to selo ime?
user2945
Vlaska djela...
ragnarrsonn
Krajisnici unistili
eye of the tiger
Pa I jesu krajisnici, ali ovi bosanski pravoslavci koji misle da su srbi
ArminA
Bosnjacki pravoslavci !
ISTINA
Bošnjaci pravoslavci
ragnarrsonn
@eye of the tiger pa i ti si Srbin samo isamske vjere
Sanska_Prangija
zahlavi se telegraficarima da ne postoji..
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.