Sjećate li se čovjeka kojem niko nije vjerovao da je tinejdžer? Ovako danas izgleda!

Joseph Minala je bio u centru pažnje

Sjećate li se čovjeka kojem niko nije vjerovao da je tinejdžer? Ovako danas izgleda!

M. Šljivak

Joseph Minala našao se 2014. godine u centru pažnje italijanske javnosti.

Tada momak od nepunih 18 godina je zbog svog izgleda smatran prevarantom. Gotovo da nije postao čovjek koji je bio uvjeren da još nije ni punoljetan, a bile su ozbiljne optužbe da ima čak i 41 godinu.

Međutim, kasnije je dokazano raznim pregledima da je Minala zaista u godinama za koje se vjeruje da jeste. Njegov agent je u početku objašnjavao da Joseph izgleda starije jer ga život nije mazio, ali niko ni u to nije vjerovao.

[instagram]https://www.instagram.com/p/oTJD8tJMNk/[/instagram]

Kada su testovi dokazali da je sa njim aposlutno sve u najboljem redu, priče su se povukle. Minala je tada igrao za Lazio, nastupio je samo tri puta i bio je često na posudbama.

Šest godina kasnije Kamerunac nosi dres kineskog Qingdao Huanghaija. Prije mjesec dana je proslavio svoj 24. rođendan i vjeruje da bi imao bolju karijeru da nije bilo priča o njegovim godinama.

"Imao sam priliku potpisati za neke klubove, ali to se nije dogodilo zbog svih priča. Imao sam ponudu PSG-a, nije se transfer dogodio. Vjerujem da bih imao drugačiju karijeru da nije bilo svih kontroverzi", uvjeren je Minala.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CD9PEzRMj3c/[/instagram]

Kamerunac je trenutno na posudbi u kineskom timu iz Lazija. Po povratku vjerovatno neće dobiti novi ugovor i morat će da potraži novu sredinu jer je ugovorom vezan do ljeta 2021. godine.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CE_dYpUM7B7/[/instagram]

Mnogi su se vjerovatno pitali i kako danas izgleda. Ne razliku je se previše od onog momka od prije šest godina, ali očigledno da mu prija to što je daleko od priča o broju godina.

Promo

Top Komentari

Higi
Mladje izgleda sad nego 2014 ???
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi