Veliki preokret u najavi: Callejon se u iznenađujućem transferu vraća u Seriju A

Nedavno napustio Napoli

Veliki preokret u najavi: Callejon se u iznenađujućem transferu vraća u Seriju A

A. Čaušević

Jose Callejon je ovog ljeta napustio Napoli nakon što je proveo sedam godina u klubu s juga Italije.

Već nekoliko sedmica se špekulisalo o njegovom povratku u Španiju gdje je navodno bio sve završio sa Villarealom nakon što su ga željeli Sevilla i Betis.

Ipak, večerašnje informacije s Apenenina govore da bi 33-godišnji ofanazivac i dalje mogao igrati u Seriji A i to u dresu Lazija.

Nebeskoplavi su za Callejona pripremili ugovor na tri godine vrijedan 2.5 miliona plus bonusi, a ključnu ulogu u pregovorima trebao bi imati Pepe Reina.

Reina je sa sunarodnjakom jedno vrijeme dijelio svlačionicu u Napoliju, a nastojat će da ga nagovori da potpiše i za Lazio koji će u novoj sezoni igrati u Ligi prvaka.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Callejon je u Napoli stigao 2013. godine iz Real Madrida za cifru od 9.5 miliona eura, a od ovog kluba se oprostio osvajanjem Kupa Italije.

Dres Napolija je oblačio čak 350 puta, a preko 100 nastupa zabilježio je i u dresu Espanyola. Za reprezentaciju Španije je skupio pet nastupa.

Top Komentari

juve10
Fala bogu pa neće u Juventus
1 0
sslazio
E ne vjerujem... Bolje da i nismo izborili Ligu prvaka. Za nas je LE, ovdje cemo se samo brukat sa Muriqijem i Calehonom...
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi