Sjećate se meča Milan - Liverpoool u Istanbulu? Pogledajte minute golova te i večerašnje utakmice...

Slučajnost ili?

Sjećate se meča Milan - Liverpoool u Istanbulu? Pogledajte minute golova te i večerašnje utakmice...

Edmir Škorić

Liverpool je večeras centar svijeta, nakon što je na Anfieldu tim Jurgena Kloppa ponizio Barcelonu i eliminisao je u polufinalu Lige prvaka, iako su Katalonci imali 3:0 iz prvog duela.

Međutim, Origi i Wijnaldum su sa po dva gola donijeli historijsku pobjedu Liverpoola i ovo već podsjeća na ono kultno finael iz Istanbula u sezoni 2004/05, kada je Liverpool na poluvremenu gubio 3:0, kasnije izjednačuio, pa na kraju na penale postao prvak.

Zanimljivo, tada su Steven Gerrard i Vladimir Šmicer golove postigli u 54. i 56. minuti.

Upravo u tim minutama je Wijnaldum postigao golove za 3:0 protiv Barce, a kasnije je Origi u 79. dotukao Katalonce.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Champions league, Game changing minutes for Liverpool from r/soccer
Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi