Slavilo se širom Sjeverne Makedonije, ali prava ludnica je nastala ispred kuće Gorana Pandeva

Historijski rezultat

Slavilo se širom Sjeverne Makedonije, ali prava ludnica je nastala ispred kuće Gorana Pandeva

E. Škorić

Sinoć je reprezentacija Sjeverne Makedonije pobjedom nad Gruzijom (1:0) ostvarila historijski uspjeh i plasman na Evropsko prvenstvo.

U Tbilisiju su igrači Sjeverne Makedonije zajedno sa trenerom plakali od sreće, a po povratku u Makedoniju čeka ih posebna vrsta slavlja.

Širom Sj. Makedonije se protekle večeri slavilo, a posebno se slavilo u Strumici ispred kuće junaka Gorana Pandeva gdje su se okupili brojni makedonski navijači.

Skandirali su njegovo ime, a sjajni iskusni golgeter je na zalasku karijere uspio postati junak nacije i odvesti je po prvi put na veliko takmičenje.

Top Komentari

K79
Bravo majstore
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi