Iz ŠF Valter demantovali FK Sarajevo: Nismo potpisali nikakvu saradnju, spremamo iznenađenje

Uputili demant

Iz ŠF Valter demantovali FK Sarajevo: Nismo potpisali nikakvu saradnju, spremamo iznenađenje

Edmir Škorić

Prije nekoliko sedmica je Fudbalski klub Sarajevo objavio da je uspostavio saradnju s pet škola fudbala, u kojima su priliku za treniranje trebala dobiti djeca koja su trenirala u ŠK "Asim Ferhatović Hase", koja je prethodno ugašena.

U saopštenju koje je objavio FK Sarajevo među spomenutim školama fudbala našla se i Škola fudbala Valter, ali je večeras stigao demant.

"Nakon nekoliko sastanaka predstavnika Škola fudbala i FK Sarajevo dogovoren je početak saradnje sa pet škola sa područja grada Sarajeva. Škola fudbala Valter, J Academy Sarajevo, ŠF Bambinosi, ŠF Sparta i Academica Sarajevo otvorit će svoja vrata i pružiti priliku svim bivšim polaznicima ŠF Asim Ferhatović Hase da svoj trenažni proces nastave u okviru svojih omladinskih selekcija", objavljeno je 1. juna na sajtu Sarajeva.

U svom demantu Valter je naveo sljedeće:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

“Dragi roditelji i naši članovi ovim putem želimo vas obavijestiti da naša škola nije potpisala Ugovor o saradnju sa FK Sarajevo kako je navedeno u njihovom saopćenju za javnost. Sve informacije oko aktivnosti koje se tiču Valtera dobit ćete od trenera i biti blagovremeno obavješteni na našim društvenim mrežama", navodi se u saopštenju Valteru, uz dodatak:

"Uskoro spremamo iznenađenje za koje smo sigurni da će biti pravo osvježenje za sve ljubitelje pravog fudbala. Idemo dalje!".

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Lafac
Malo se lagi hahaha ,standardno od starih provjerenih udbaša haha
5 4
omet
Valterovi treneri su drama, mahalci pravi...
5 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi