Škahić potpisao sa Karvinom, u češkom klubu oduševljeni

Nakon što je oduševio na pripremama

Škahić potpisao sa Karvinom, u češkom klubu oduševljeni

Ibrahim Škahić, talentovani bosanskohercegovački defanzivac, zvanično je potpisao dugoročni ugovor sa Karvinom, saopštio je češki klub putem oficijelne internet stranice.

Škahić se pred početak ove sezone povezivao sa Sarajevom, međutim iz Gradine Srebrenik prešao je u Omladinac Mionicu odakle je, nakon pola godine, otputovao u Češku.

"Škahić je u ovim godinama zreo za fudbal. Tip je igrača koji puno radi", rekao je Radek Slončik, novi menadžer Karvine, koji je izrazio veliko oduševljenje dolaskom 18-godišnjeg bh. defanzivca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.