Škakljivo pitanje za Hajrovića: Švicarska ili BiH?

Birao i između Misimovića i Pjanića

Škakljivo pitanje za Hajrovića: Švicarska ili BiH?

Werder iz Bremena objavio je na svom YouTube kanalu zanimljiv intervju sa našim Izetom Hajrovićem. 

Bh. reprezentativac je odgovarao na "blic pitanja" klupskog kolege Roberta Bauera, a u moru pitanja našlo se i ono škakljivo u kojem je morao izabrati između rodne Švicarske i zemlje za koju nastupa - BiH. 

Interesantno je da je Hajrović odgovorio Švicarska, a nisu ga zaobišla ni pitanja vezana za izbor između Zvjezdana Misimovića i Miralema Pjanića, Real Madrida ili Barcelone, te Cristiana Ronalda ili Lionela Messija. 

Valja istaći kako se Hajrović (25) uspješno oporavio od povrede križnih ligamenata, zbog koje je pauzirao u proteklim mjesecima, što je svakako ohrabrujuća vijest pred nastavak kvalifikacija u septembru. 



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi