Skauti Monaca prate Luku Milivojevića

Na pomolu nova akvizicija Kneževa?

Skauti Monaca prate Luku Milivojevića

D. Vejo

Vezni igrač Olympiacosa pruža sjajne partije u Grčkom prvenstvu. To su zapazili i vjerni skauti Kneževa koji imaju ozbiljne namjere da srpskog igrača dovedu u svoje redove.

Luka Milivojević pruža sjajne partije u crveno-bijelom dresu. Njegovim tim je stekao toliku bodovnu zalihu u odnosu na pratioce da je već početkom trećeg mjeseca ove godine praktično osigurao titulu najboljeg tima u Grčkoj.

Tokom mečeva, Milivojeviću je pripala i ta čast da nosi kapitensku traku jednog od najvećih klubova u Grčkoj, što je za njega mnogo značilo.

Njegova sjajna igra konstantno je bila pod skenerom skauta iz Francuske. Naime, stručnjaci iz Monaca već neko vrijeme prate igru veziste.

Ali, nije samo Milivojević u centru pažnje. Navodno se radi i tome da je pod budnim okom stručnjaka i Arthur Masuaku odbrambeni igrač tima iz Pireja.

Da li će ova dva saigrača grčkog tima pojačati redove Kneževa ostaje da vidimo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi