Skibbe: Jahić odlično radi posao u odbrani

Trener Skakavaca hvali bh. internacionalca

Skibbe: Jahić odlično radi posao u odbrani

Sanel Jahić i u naredne dvije sezone nosit će dres švicarskog viceprvaka Grasshoppersa. Od svog dolaska u zimskom prelaznom roku iz škotskog St. Johnnstonea Jahić se ustalio u timu Skakavaca i tokom proljetnog dijela bio je jedan od najstandardnijih i najboljih igrača ovog kluba.

Čelnici Grasshoppersa bivšeg reprezentativca BiH nagradili su novim ugovorom.

„Jahić se brzo i dobro uklopio u naš tim. Predstavio se u dobrom svjetlu, pouzdan je i odlično radi posao u odbrani. Sretan sam što na njega mogu računati i u budućnosti,“ izjavio je za švicarske medije trener Grasshoppersa Michael Skibbe.

Grasshoppers je do samog finiša u stopu pratio Basel, ali na kraju tim iz Zuricha nije imao snage za podvig te se zadovoljio drugim mjestom na tabeli Super lige.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.