Skibbeu se osvetilo ostavljanje Hajrovića na klupi

Grasshoppers ispao iz Kupa Švicarske

Skibbeu se osvetilo ostavljanje Hajrovića na klupi

Fudbaleri švicarskog Grasshoppersa neće odbraniti titulu nacionalnog Kupa osvojenu u prošloj sezonu, nakon što su večeras ispali nakon penala od Thuna.

Nakon 90 minuta igre bez golova, te nakon još 30 minuta produžetaka mreže su mirovale, a najbolje prilike za popularne Skakavce imao je Caio sredinom prvo poluvremena, ali i dvije minute pred kraj regularnog dijela susreta.

Michael Skibbe, iz samo njemu poznatog razloga, ostavio je Izeta Hajrovića "na hlađenju". Bh. reprezentativac je na klupi za rezervne igrače bio sve do 116. minute, kada je njegov trener shvatio da će o pobjedniku odlučivati penali, "u vatru" je gurnuo našeg Zmaja.

Ipak, fortuna je aktuelnom osvajaču Kupa Švicarske okrenula leđa, a Skakavci su završili takmičenje nakon što je nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, Milan Vilotić, loptu poslao visoko iznad prečke.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.