Skinuo šorc i na originalan način zbunio protivnika koji je izvodio slobodan udarac

Prošao bez ikakve kazne

Skinuo šorc i na originalan način zbunio protivnika koji je izvodio slobodan udarac

E. Čaušević

U fudbalu smo vidjli razne taktike ekipa koje pokušavaju zbuniti protivnika kada brane svoj gol tokom slobodnog udarca, ali čini se da smo dobili i konačnog pobjednika u svemu tome.

U centru pažnje fudbalske javnosti pojavila se utakmica koju su igrali kolumbijski klubovi Santa Fe i Jaguares, a sve zbog nevjerovatne "taktike" jednog od igrača Santa Fea.

Naime, riječ je o defanzivcu Geissonu Perei koji je danas u centru pažnje fudbalske javnosti širom svijeta zbog nevjerovatnog poteza kojeg je napravio u toku utakmice protiv Jaguaresa.

Ekipa Jaguaresa imala je slobodan udarac, a Perea je bio jedan od igrača Santa Fea koji je stao u živi zid.

Dok je sudija pokazivao igračima u živom zidu na koju udaljenost trebaju da se pomjere kamere su snimile trenutak kada je Perea pokazao svoj spolni organ što je šokiralo sve koji su zapazili šta se desilo.

Perea je na taj način pokušao da zbuni protivnika što je očito i uspio jer ni sam Carlos Sanchez koji je izvodio slobodan udarac nije mogao da vjeruje šta radi defanzivac Santa Fea.

Oglasi

Footballer pulls shorts down and exposes his manhood in attempt to put  opponent off - Mirror Online

Da stvar bude apsurdnija to se desilo na samom početku meča u četvrtoj minuti dok je rezultat bio 0:0, te nije bio u nekoj dramatičnoj završnici utakmice kako su mnogi pomislili u pokušaju da se opravda Perein potez.

No, ono što je zanimljivije jeste da niko od sudija nije vidio šta je Perea uredio, te se on u potpunosti izvukao od bilo kakve kazne na utakmici.

Međutim, TV kamerama nije promaklo ono što je napravio, a fotografija tog trenutka je postala hit na društvenim mrežama.

Mnogi su zgroženi potezom ovog defanzivca i traže od čelnika kolumbijske lige da ga žestoko kazne i odmah suspenduju.

Treba dodati da je Santa Fe na kraju izgubio ovaj meč sa 2:1, a očito ni ova bizarna "taktika" pozivanja spolnog organa nije pomogla toj ekipi da ostane neporažena u ovoj utakmici.

Ovaj 31-godišnjak u Santa Fe je stigao na posudbu iz Atletico Nacionala ovog ljeta. Ponikao je u Real Cartageni i većinu karijere je proveo u Kolumbiji, te je jedino nastupao još za Pachucu u Meksiku za koju je igrao nešto više od godinu dana.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi