Skomorac: Protiv Slavena želimo prolaz dalje

Najavio meč Kupa FBiH

Skomorac: Protiv Slavena želimo prolaz dalje

Samir Mlaćo

NK Moševac je jučer upisao treću pobjedu u nizu. U okviru 4. kola Druge lige FBiH grupa Centar ovaj tim je savladao Pobjedu 4:0, te pokazao da se nalazi u sjanoj formi.

U listu strijelaca jučer se upisao i Samir Skomorac koji je govorio za SportSport.ba.

"Igra protiv Pobjede je bila odlična s obzirom na teško vrijeme. Iskoristili smo sve prilike koje smo napravili. Sjajni rezultati dolaze prije svega što smo svi u ekipi prijatelji i u tom jedinstvu je naša snaga. Naravno, nekada presudi i individiualni kvalitete, ali u biti svi se borimo jedan za drugog", kazao je Skomorac.

Već u srijedu u okviru Kupa FBiH u Maglaj dolazi federalni prvoligaš Slaven iz Živinica. U Moševcu respektuju protivnika, ali priznaju da žele prolaz dalje.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Centar:

"Nama je želja da prođemo što dalje u Kup takmičenju i mislim da imamo šansi protiv Slavena. Ako pružimo partiju kao jučer, rezultat sigurno neće izostati", dodao je Skomorac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti