Škoro: Čapljina je kvalitetna ekipa čim je izbacila Borac

U Olimpicu ipak zadovoljni žrijebom

Škoro: Čapljina je kvalitetna ekipa čim je izbacila Borac

A. Haznadarević

Napadač sarajevskog Olimpica Alen Škoro, prilično je zadovoljan žrijebom osmine finala Kupa BiH, koji je odlučio da će Olimpic snage odmjeriti sa sa ekipom Čapljine. Ipak, on upozorava da se njegova momčad ni najmanje ne smije opustiti, jer je eliminacija Borca najbolje upozorenje.

"To je jedna kvalitetna ekipa čim je izbacila Borac. Ne smijemo se opustiti jer oni igraju u Prvoj ligi Federacije, a također ne smijemo ni ući opušteno u susret kao što je bio slučaj sa Vitezom. U svakom slučaju zadovoljni smo žrijebom", kazao je napadač najmlađeg sarajevskog premijerligaša za naš portal, te dodao: 

 

"Prvi susret igramo kući, dakle trebamo zabiti jedan ili dva gola kako bi ušli opušteno u drugi susret".

 

Novi napadač Vukova se dobro uklopio u novu sredinu, međutim i dalje dalje osjeća da ima dosta prostora za napredak i povratak u pravu formu.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

 

"Nisam još uvijek zadovoljan formom, ima dosta prostora za napredak jer je duga pauza ostavila traga. Osim toga trenutno imam malo problema s povredom, ali očekujem da ću se ubrzo priključiti ekipi i da ću biti spreman za nadolazeće susrete", zaključio je Škoro.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti