Škoro: Došao sam da dajem golove

Bh. internacionalac predstavljen u Meksiku

Škoro: Došao sam da dajem golove

Sad već bivši napadač Sarajeva Alen Škoro jučer je i zvanično predstavljen u svom novom klubu, meksičkom Querétarou.

Uz pomoć prevodioca, bh. internacionalac je domaćim novinarima obećao u svojoj premijernoj sezoni u Meksiku barem 15 golova.

"Ovdje sam došao da dajem golove", kaže Škoro.

"Želim biti prvi strijelac ekipe. Dobro ću se pripremiti za prvu utakmicu. Drago mi je da sam stigao u klub kakav je Querétaro. Još nisam imao mnogo vremena da razgledam grad, ali prema onom što sam vidio na internetu, ovdje je prelijepo", kaže bh. internacionalac.

Škoro ne priča španski baš najbolje, ali je proteklih mjeseci učio ovaj jezik, kako bi se što prije uklopio u novu sredinu.

"Razumijem mnogo španskog, ali potrebno mi je vježbe kako bih mogao početi samostalno komuniciarti na španskom", izjavio je Škoro na predstavljanju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.