Svima je izgledao kao simpatični djedica, ali je njegov potez šokirao Veliku Britaniju

Niko ovo nije očekivao od njega

Svima je izgledao kao simpatični djedica, ali je njegov potez šokirao Veliku Britaniju

Esmer Oštraković

Utakmicu u okviru Championshipa u Škotskoj odigrale su ekipe Hamiltona i Arbroatha, a na kraju pobjednika nije bilo. Konačan rezultat utakmice bio je 0:0.

Viđena je veoma tvrda utakmica, sa nekoliko dobrih prilika na obje strane, ali na kraju bez golova i sa podjelom bodova.

Hamilton je bio nešto konkretniji od samog početka utakmice, a kada je u 19. minuti direktan crveni karton dobio gostujući fudbaler Little, činilo se da im je posao olakšan.

Ipak, do kraja poluvremena nije viđen niti jedan gol, te se na odmor otišlo pri neriješenom rezultatu.

U drugom poluvremenu su domaći nastavili sa napadima, a gosti su svoju šansu čekali nakon nekog kontra napada, međutim rezultat se nije promjenio.

Ono što je obilježilo ovu utakmicu desilo se u 59. minuti, a u glavnoj ulozi bio je trener Arbroatha koji je dobio crveni karton.

Oglasi

Naime, Dick Campbell, koji je dobio crveni karton izgleda kao simpatični djedica, ali je zbog svog ponašanja dobio crveni karton.

On je otišao na tribine odakle je morao posmatrati ostatak utakmice, te su se svi na tribinama smijali njegovom ponašanju.

Onako nasmijan, Campbell je bio tako opušten, te je sjeo na stolicu na tribinama, a onda se odlučio na potez koji je zgrozio Veliku Britaniju.

Naime, on je odlučio da glavnom sudiji pokaže srednji prst, a na njegovu nesreću sve to su zabilježile kamere.

Kako se sve to desilo možete pogledati OVDJE.

On će sasvim sigurno zbog svog poteza biti kažnjen, ali situacija je ovo koja je zaista prvo nasmijala, a zatim zgrozila Veliku Britaniju.

Kada je riječ o Dicku Campbellu on će sasvim sigurno razmisliti ukoliko bude htio nešto slično ponovo uraditi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi