PSG i Inter "ratuju", a sve zbog jednog nogometaša

Francuzi žele Skriniara

PSG i Inter "ratuju", a sve zbog jednog nogometaša

Esmer Oštraković

Iako su poznati kao klub koji može "masno" da plati nogometaše, te da to konstantno i radi, PSG bi svoje naredno pojačanje mogao dovest dosta jeftino.

Ne znači to da je riječ o nekom igraču za kojeg niko nije čuo, ali je razlog svega što ovom nogometašu na kraju sezone ističe ugovor sa njegovim klubom.

Naime, poznato je da im je već od ranije velika želja slovački defanzivac Milan Škriniar za kojeg je Inter odbijao sve ponude.

PSG još uvijek ne odustaje od ideje da dovede stopera iz Intera, a cijeli posao će pokušati zavšriti u posljednjih nekoliko dana prijelaznog roka.

Kako navode francuski mediji, PSG će ponuditi deset miliona eura za slovačkog reprezentativca, a čeka se odgovor Intera.

Jasno je da Skriniar vrijedi mnogo više od toga, ali njemu na kraju sezone ističe ugovor i nema naznaka da će ga produžiti.

Oglasi

Upravo zbog toga je ovo jedna od posljednjih prilika za Inter da pokuša unovčiti njegov odlazak jer jasno je da neće ostati u klubu.

Inter bi rado pristao na dogovor sa PSG-om, ali smatraju da je iznos do deset miliona eura mal, te žele više novca.

Navodno su obavijestili čelnije PSG-a da ukoliko pošalju ponudu od 20 miliona eura mogu kupiti Skriniara u posljednjih nekoliko dana januara.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Izvjesno je da će Skriniar svoju karijeru nastaviti u PSG-u, te da će Inter ostati bez jako pouzdanog defanzivca.

Jedino pitanje koje trenutno postoji jeste kada će se to desiti. Da li će se sve završiti sada ili kada završi sezona.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi