Škrtel: Klopp je rođeni pobjednik i to se vidi!

Slovak hvali novog trenera Redsa

Škrtel: Klopp je rođeni pobjednik i to se vidi!

Fudbaler Liverpoola Martin Škrtel bio je strijelac jednog od četiri pogotka svog tima u jučerašnjoj pobjedi protiv Manchester Cityja na Etihadu.

Slovački reprezentativac je nakon utakmice bio presretan zbog visoke pobjede, a najveće zasluge za nju pripisao je svom menadžeru Jurgenu Kloppu.

"Klopp je jednostavno rođeni pobjednik. On to pokazuje svaki dan, na svakom treningu, a pobjednički duh se prenosi  na teren kada igramo utakmice. Već se vide promjene koje je napravio", rekao je Škrtel, te dodao:

"Osim što je veliki emotivac, veliki je i znalac, a njegove upute mnogo služe nama fudbalerima. Mnogo nam znači pobjeda na Etihadu, jer nikome nije jednostavno igrati protiv Manchester Cityja. To je ekipa koja ima sjajne pojedince, i zaista mi je drago što smo to gostovanje odradili na ovakav način".

Martin Škrtel je u karijeri postigao četiri pogotka protiv Manchester Cityja, a to je klub koji mu najviše 'leži' u Premiershipu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Dobro mi ide kada igramo protiv Manchester Cityja a nadam se da će i u budućnosti biti tako. Ipak, za mene je važnije što smo pobijedili", zaključio je Slovak.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.