Škrtel ostaje u Premiershipu?
Foto: EPA

Slovak napušta Liverpool

Škrtel ostaje u Premiershipu?

M. Šljivak

Slovački fudbaler Martin Škrtel i naredne sezone bi mogao igrati u engleskoj Premier ligi.

Iskusni 31-godišnji defanzivac će nakon osam godina napustiti tim Liverpoola, a iako se njegovo ime povezivali s turskim Bešiktašom, Škrtel bi mogao ostati u Premiershipu.

Za njegove usluge zainteresovan je povratnik u društvo najboljih, ekipa Middlesbrougha.

Boro želi već u prvoj povratničkoj sezoni biti u gornjem dijelu tabele, pa se tim Aitora Karanke već uveliko priprema za društvo najboljih.

Jedna od želja ovog tima je i iskusni Slovak, koji je izgubio svoje mjesto na Anfieldu i već uveliko traži izlaz iz dresa Redsa.

Škrtel je proteklih osam godina igrao za velikana s Anfielda, a odigrao je ukupno 319 utakmica za klub, te je postigao 18 pogodaka. 

Protekle sezone je u Premier ligi nastupio u 22 utakmice. U karijeri je igrao još za Zenit, te slovački Trenčin.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti