Škrtel: Ovo je novo poglavlje u mom životu

Oglasio se novi fudbaler Fenerbahčea

Škrtel: Ovo je novo poglavlje u mom životu

D. Vejo

Slovak Martin Škrtel novi je član Fenerbahčea.

Dres Liverpoola zamijenio je dresom Fenerbahčea u kojem će naredne sezone igrati u prvenstvu turske. Stameni štoper oglasio se na jednoj društvenoj mreži nakon dolaska u Fener, oduševljenje nije krio.

"Veoma mi je drago što ću biti dio Fenerbahčeove porodice. Jedva čekam prvu utakmicu sa novim saigračima i da vidim navijače. Ovo je novo poglavlje u mom životu, iz tog razloga sam veoma uzbuđen", napisao je na svom instagram profilu novi član turskog tima, Martin Škrtel.

Podsjetimo, Slovak je za tim sa Anfielda igrao nepunih devet godina, te je zabilježio 319 utakmica i postigao 18 pogodaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi