Kapiten Slovačke

Škrtel: Prikazali smo sjajan taktički performans

Odbrana Slovačke sinoć je doradila veliki posao. Nisu prmili gol od jednog od najboljih napada u evropskom dijelu kvalifikacija. Defanzivac Liverpoola i kapitnen Slovačke Martin Škrtel sinoć je brilijatno komandovao svojom odbranom, 

"Oni su trebali pobjedu, a mi smo željeli pokušati osvojiti neki bod, na kraju smo osvojili sva tri. Bila je teška utakmicama, oni su možda domonirali na terenu ali mi smo prikazali sjajan taktički performans i sretni smo zbog pobjede”, rekao je kapiten slovačkog nacionalnog tima.

Bilo je mnogo posla za kapiten Slovaka koji je uspio spriječiti Edina Džeku, najboljeg strijelca reprezentacije BiH svih vremena i prvog topnika kvalifikacija da postigne novi pogodak.

“Bilo je zanimljivo poričati sa njim sa njim nakon utakmice. Nikada nisam bio primoran toliko da skačem, mislim da nisam nikada toliko udaraca glavom iako nisam brojao. Utakmica je bila zista posebna, sretni smo i radujemo se utakmici u utorak”, istakao je stoper Liverpoola.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.