Skupština Čelika ponovo bez kvoruma

Samo 16 delegata prisustvovalo

Skupština Čelika ponovo bez kvoruma

D. Kurbegović

Novi pokušaj održavanja Skupštine nogometnog kluba Čelik i danas je propao. Od 37 delegata bilo je potrebno da se pojavi 28, međutim njih se na Bilinom polju samo 16 pojavilo, tako da je v.d. predsjednika Skupštine kluba Nihad Pašalić zakazao za sutra novi pokušaj sjednice, gdje bi se prema predviđanjima pojedinaca trebalo pojaviti više delegata.

Svoj izostanak danas jedino su nagovijestili Muhamed Begagić, Jasmin Duvnjak i Hasan Topalović, koji su bili spriječeni zbog obaveza u Sarajevu da prisustvuju današnjoj sjednici, ali bi već sutra trebali biti nazočni.

Nihad Pašalić je izvjestio delegate, da su tri dosadašnja člana Meho Alibašić, Mehmed Rahmanović i Idriz Demiri samovoljno istupili iz Skupštine i oni više nisu članovi ovog tijela.

Interesantno da je ispred stadiona Bilino polje bila grupa od 50-tak navijača Čelika koji su željno iščekivali šta ce se desiti na Skupštini i hoće li se usvojiti novi Statut, što je ideja NGG "Za Čelik" i Udruženja "Robijaši 1988" Zenica.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sutrašnja sjednica zakazana je za 18 sati ponovo na stadionu Bilino polje.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.