Skupština prihvatila ostavke Ustamujića i Bečirčića, četiri nova člana u UO

Promjene u Željezničaru

Skupština prihvatila ostavke Ustamujića i Bečirčića, četiri nova člana u UO · Saznajemo

E. Čaušević

Konstituirajuća sjednica Skupštine FK Željezničar trenutno se održava u hotelu Bristol u Sarajevu.

Na sjednici je izabran novi predsjednik Skupštine ovog kluba, a to je Ermin Čengić. Također, izabran je i potpredsjednik Skupštine, a ovu funkciju će obavljati Haris Lulić.

Treba dodati da su prihvaćene ostavke dosadašnjih članova Upravnog odbora FK Željezničar Mirze Ustamujića i Murisa Bečirčić.

Izabrana su i četiri nova člana Upravnog odbora kluba s Grbavice, a imena će biti objavljena u zvaničnom obraćanju medijima nakon Skupštine.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Rajvosa2019
Svedski sto je spreman momci - vala ste se i naradili
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije