Slabi nastupi Bajramovića i Miloševića

Slabi nastupi Bajramovića i Miloševića

Midhat Šljivak
Teme:

Turski Banvit stigao je do druge pobjede u Eurocupu nakon što je večeras u 3. kolu na svom parketu savladao podgoričku Budućnost rezultatom 68:61.

Ovo je bio duel i dva bh. reprezentativca koji se pak nisu proslavili u ovom susretu. Kenan Bajramović je u dresu Banita odigrao 17 minuta, a postigao je samo dva poena uz očajan šut iz igre jedan ubačaj iz pet pokušaja, od čega je čak četrii pokušaja imao za tri poena.

Kod Budućnosti Milan Milošević je igrao pet minuta i za to vrijeme se nije upisao u strijelce, ali je zato ekspresno zaradio pet ličnih grešaka.

Susret je  odlučen u trećem periodu koju je Banvit dobio 22:9, da bi Budućnost, sjajnom zadnjom donicom uspjela smanjiti ubjedljivu prednost na pristojnih minus sedam.

Bivši igrač sarajevske Bosne Lance Williams je odigrao odličnu partiju u pobjedničkom timu sa 21 poenom, dok su na drugoj strani kod Podgoričana Dubljević i Vitkovac ubacili po 14 koševa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.