Sladojević: Biće veoma teško igrati protiv Željezničara

Fudbaler Slobode Mrkonjić Grad za SportSport.ba

Sladojević: Biće veoma teško igrati protiv Željezničara

D. Rakanović

Fudbaleri Slobode iz Mrkonjić Grada u okviru petog kola Prve lige RS-a gostuje u Banjaluci novajliji u šampionatu, ekipi Željezničar Sport Teama.

Fudbaler Mrkonjićana Bojan Sladojević smatra da će biti vrlo teško igrati protiv Željezničara. 

"Ekipa Željezničara je mlada, perspektivna i dobro fizički pripremljena ekipa koju predvodi iskusni Branislav Krunić i biće veoma teško igrati protiv njih. Idemo u Banjaluku po pobjedu, ali bićemo zadovoljni i sa jednim bodom", rekao je za SportSport.ba Sladojević.

Mrkonjićani su dobro krenuli u prvenstvu, imaju tri pobjede iz četiri utakmice. Ambicije čelnika kluba su plasman u Ligu za prvaka. 

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

"Ambicija Slobode je da igra Ligu za prvaka.  Imamo dosta dobru ekipu, startovali smo u prvenstvu dobro i nadamo se da ćemo ostvariti zacrtane ciljeve", naveo je Sladojević. 

Utakmica je na rasporedu u subotu od 17 sati na Gradskom stadionu u Banjaluci. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi