Sladoled Palermo koštao 10.000 eura, trener Pro Vercellija tukao rivale
Foto: EPA

Zanimljivo je bilo u Seriji B

Sladoled Palermo koštao 10.000 eura, trener Pro Vercellija tukao rivale

M. Šljivak
Teme:

Italijanski Palermo kažnjen je sa 10.000 eura iz bizarnog razloga.


Jedan navijač ovog tima je, tokom meča protiv Foggije (1:2), pogodio sudiju sladoledom, a Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Italije donijela je odluku da se tim sa Sicilije kazni.

Tako je bivši član Serije A kažnjen sa 10.000 eura, a ovaj incident desio se tokom poluvremena, da bi ga sudija naravno i prijavio.

Nije to sve što se dešavalo u Seriji B. Jedan od trenera ekipe Pro Vercelli suspendovan je do kraja sezone jer je u meču sa Brescijom udario ekonoma ovog tima, a zatim i igrača koji je pritrčao da ga zaštiti.

Serija B je ove sezone po mnogo čemu interesantna. Vodi se velika bitka između ekipa za vrh, ali i za opstanak i očigledno ćemo se još dosta toga nagledati na terenima u B razredu italijanskog fudbala.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi