"Još uvijek ne zna da sreća ne leži u novcu"
EPA

Zamparini se dotakao situacije u kojoj se nalazi Dybala

"Još uvijek ne zna da sreća ne leži u novcu"

E. Ganibegović

Vlasnik Palerma Maurizio Zamparini dao je zanimljivu izjavu vezanu za napadača Juventusa Paula Dybalu, kojeg je doveo u Evropu.

Argentinac je sjajno započeo sezonu kada je prvih šest kola Serije A postigao 10 pogodakta, međutim poslije toga se svega dva puta upisao u listu strijelaca, te nije postigao niti jedan gol za Juventus u Ligi prvaka.

"Prolazi kroz ne tako dobar period, ali nema razloga za zabrinutost", rekao je Zamparini za Corriere dello Sport.

"To je nešto što svi prolaze, pogotovo oni koji zarađuju od 400 hiljada do 10 miliona eura godišnje. Nešto na čemu se ne treba smijati."

"Još uvijek ne zna da sreća ne leži u novcu, a to je možda izazvalo neku zasićenost, ali on je pametan momak i izvući će se."

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Nemam savjet za Marottu i Allegrija, jer rade dobar posao. Moraju samo sačekati da Dybala vrati svoj entuzijazam."

"To bi bio smrtni grijeh kada bi ga izgubio. Imao sam igrače, poput Iličića, koji je imao veliku sposobnost, ali kada je igrao sa entuzijazmom", izjavio je vlasnik Palerma.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti