Nakon ispadanja iz Kupa BiH

Slatka pobjeda i pjesma Red Armyja "previla" tešku ranu

Fudbaleri Veleža se vjerovatno ni sami nisu nadali da će nakon eliminacije iz četvrtfinala Kupa Bosne i Hercegovine od gradskog rivala Zrinjskog rane vijati pobjedom nad jedinim od glavnih favorita za osvajanje šampionske titule, ekipom Sarajeva.

Rođeni su u okviru 18. kola BH Telecom Premijer lige sa 2:0 savladali Bordo tim i dodatno otežali situaciju svom nekadašnjem fudbaleru, a sada treneru Sarajeva, Mehi Kodri.

Da su kojim slučajem osigurali plasman u polufinale najmasovnijeg domaćeg takmičenja sigurno bi i posjeta danas na stadionu u Vrapčićima bila veća, ali su i ovako navijači Veleža bili 12. igrač svog kluba.

Podrška je tokom svih 90 minuta stizala sa obje tribine na kojima su bili smješteni. Iako su bili daleko od naših mikrofona, podrška je dopirala do onih kojima je bila najpotrebnija, do fudbalera Veleža.

Ako su nakon ispadanja iz Kupa BiH bili ljuti i razočarani igrom svojih igrača, danas svi navijači Rođenih mogu biti ponosni na dobar nastup i rezultat protiv favorizovane ekipe Sarajeva.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.