Slaven Bilić "fintirao" Fenerovog Goekhana Goenuela

Trener Bešiktaša u elementu

Slaven Bilić "fintirao" Fenerovog Goekhana Goenuela

  Bivši selektor reprezentacije Hrvatske Slaven Bilić već neko vrijeme sjedi na klupi turskog velikana Bešiktaša sa kojim mu ide poprilično dobro u turskom prvenstvu u kojem se bori za poziciju koja će naredne sezone njegov tim odvesti u Ligu prvaka.

U gradskom derbiju protiv Fenerbahčea koji je završio remijem 1:1 Bilić je uspio nasmijati sve prisutne na stadionu.

Igrač Fenera Goekhana Goenuel pokušao je izvesti aut, ali ga je nekada sjajni defanzivac zaustavio, nakon čega mu je pokazao mjesto odakle bi loptu trebao ponovo ubaciti u igru. Nakon što je igrač Fenera krenuo da izvede aut sa mjesta koje je Bilić pokazao, trener Bešiktaša ga je ponovo zaustavio i uz smijeh mu dozvolio da aut izvede sa mjesta odakle je prvobitno želio.

Pogledajte situaciju koja je nasmijala sve na stadionu:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.