Slaven i Hajduk u Koprivnici odigrali neriješeno

HNL, 28. kolo

Slaven i Hajduk u Koprivnici odigrali neriješeno

Edmir Škorić

U posljednjem susretu 28. kola HNL-a Slaven i Hajduk podijelili su bodove u Koprivnici, odigravši 1:1.

Hajduk pretendira na Evropu, dok Slaven u domaćem prvenstvu nema prevelikih ambicija. No, uspjeli su Koprivničani pogoršati Splićanima situaciju, te osvojiti jedan bod u današnjem susretu.

 

Mateas Delić je u 24. minuti doveo Slaven u vodstvo od 1:0, a s tim se rezultatom otišlo i na odmor. Hajduk je na otvaranju drugog dijela uspio da izjednači preko Jeana Kouassija. 

 

Do kraja se rezultat više nije mijenjao i završeno je rezultatom 1:1. Hajduk sada ima 48 bodova, koliko i manji gradski rival Split. Bod više ima Lokomotiva na drugom mjestu, dok je Dinamo ubjedljivo prvi sa 64 boda.

 

HNL, 28. kolo:

Potražite više informacija na temu HNL:

Slaven - Hajduk 1:1  (Delić 24/ Kouassi 47)

 

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.