8

Komentari (8)

Malmi_Suomi
@Vrbaski ovako peče ćevape pored puta -)))
Malmi_Suomi
* ladno pivo-KLOC
Zulfikar
Dobar sudija, to legendo ako treba i glavu cu izgubiti ali dnevnicu jokkk…
Kasikara
Šta je tu čudno u BiH ?? Pa mi nikada nećemo igrati evropska takmičenja (nijedan klub u BiH) i čudimo se fol terenu.U savezu nam vlada korupcija,Željezničar i FK Sarajevo koji su iznijeli u prošlosti dobrih mladi igrača i koji su bili jedina uzdanica imaju uništen omladinski pogon.Nijedan igrač iz premijer lige ne igra za reprezentaciju kao što je bilo prije,opet govorim Zeljezničar i Sarajevo su najviše iznijeli igrača što na stranom tržištu što za repku.Liga nam je svake godine gora a najveći transfer nam je postao 100 hiljada ,dok susjedi u regionu obrču milione.Ko je kriv ? Prvo moramo počisti od saveza jer njihova trenutna politika nas vodi u propast.
BigBabo
Kakva drzava takav fudbal.
think
Zahvaljujući lokalnim kabadahijama i njihovim sinovima koji moraju igrati Slaven se i nalazi tu gdje se i nalazi.. na godinu idu u 1. Kantonalnu lagano..
user1613424508
Ziva istina neki moraju igrat mada imaju dvije lijeve noge al et ovamav slaven s ovakvim rukovodstvom nazalost i je za prve kantonalne
Noname992
Pa da je odgodio nebi se dnevnica uzela koja je nekolike stoje. Sta njeg boli tuki 90 minuta trčkaranja i pare u džep.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.