"Anel Ahmedhodžić? Malmo je tu napravio grešku u koracima!"

Musa jasan što se tiče bh. defanzivca

"Anel Ahmedhodžić? Malmo je tu napravio grešku u koracima!"

E. Čaušević

Reprezentacija BiH igra sutra prijateljsku utakmicu protiv Irana.

Danas je održana i press konferencija našeg tima, a javnosti se obrati pomoćni trener Slaven Musa.

Između ostalog Musa je govorio i o Anelu Ahmedhodžiću koji se nije pojavio na okupljanju, te je zbog toga nastalo dosta komplikacija.

"Što se tiče Anela nema nikakvih problema. Malmo je kasno poslao saopštenje, imali smo informacije da će doći i nije bilo problema. U razgovoru s njim nakon meča nije bilo problema, ali im se situacija promijenila tokom dana i zakasnili su s saopštenjem. 90% krivice je na tom klubu i da su ranije reagovali ne bi bilo nikakvih problema. Nema tu problema ni s naše ni s Anelove strane jer je on naš igrač. Malmo je tu napravio grešku u koracima", jasan je bio Musa.

Top Komentari

Rajvosa2019
Malmo je za vas sharlatane institucija - Savez je pisao za malog da je neozbiljan i da se ne ponasa korektno / bijednici su jedva cekali da nekoga otresu / imamo mi i odlicnu repku kakvi smecari u njoj rade
14 1
Adnanos
Sada bi normalan savez saopstio javno izvinjenje igracu.
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti