Slaven Musa izvršio prozivku igrača

Na Pecari izvršena prozivka

Slaven Musa izvršio prozivku igrača

Midhat Šljivak

Trener Širokog Brijega, Slaven Musa, izvršio je danas prozivku na Pecari, a na prvom okupljanju su se pojavili svi igrači iz prošle sezone koji su ostali u klubu.

Na prozivci se pojavilo i nekoliko novih imena, a u klub su se vratili Goran Zakarić, Josip Barišić i Vlado Zadro. Redove aktuelnog osvajača Kupa Bosne i Hercegovine, pojačali su Zvonimir Balajić iz Šibenika, te Tomislav Mazalović koji je igrao u Cibaliji.

Pored navedenih igrača u ekipu Širokog se nakon nekoliko posudbi vratio i Antonio Soldo koji je nastupao za GOŠK i bit će zamjena Luki Bilobrku.

Došlo je i do promjene u stručnom stožeru Širokobriježana. Dosadašnji drugi golman ekipe Nikola Marić više neće braniti i od ove sezone je pomoćnik Slavena Muse i bit će zadužen za treniranje golmana.

Široki će već u utorak odigrati prvu prijateljsku utakmicu protiv Željezničara koja će biti odigrana na kampu Musa-Karačić najvjerojatnije u 18:30 sati.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.