Slaven Musa najozbiljniji kandidat za trenera Čelika?
Musa je trener koji dobro poznaje situaciju u Premijer ligi, a to je ono što je Zeničanima veoma bitno prilikom dovođenja pojačanja na Bilino polje

Mostarski stručnjak prva opcija investitora iz Turske

Slaven Musa najozbiljniji kandidat za trenera Čelika? · Saznajemo

Dino Kurbegović, foto: SportSport.ba

Slaven Musa je trener koji uživa veliku ugled u bh. nogometu, njegovo poznavanje Premijer lige, klubova, te nogometaša sigurno je veoma značajno za klub s Bilinog polja.

Sinoć je Skupština NK Čelik izglasala ulazak investitora iz Turske u klub s Bilinog polja. Već od jutros u Zenici se radi punom parom. Prva stvar koja se mora riješiti jeste imenovanje novog Šefa stručnog štaba.

Kako saznaje SportSport.ba najozbiljniji kandidat za klupu Zeničana je 46-godišnji Slaven Musa. Bivši trener Branitelja, Zrinjskog, Širokog Brijega, Viteza i Goška respektabilno je trenersko ime u okvirima naše države. Veoma stručan i pedantan dobro poznaje prilike u našem nogometu, a to je ono što je u ovom trenutku najbitnije za crno-crvene.

Osim Slavena Muse u užem izboru za trenera su i Mirza Varešanović, te Boris Pavić, ali najviše šanse ima stručnjak iz Mostara, koji se sigurno zaželio trenerskog posla, nakon što je napustio klubu GošK-a.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Novi trener do kraja sedmice trebao bi održati i prozivku nogometaša, a u narednim danima se očekuje dolazak provjerenih nogometaša, koji će sigurno pomoći Čeliku u grčevitoj borbi za opstanak koja im predstoji na proljeće.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi