Slaven Musa testira potencijalne Zmajiće

Odradili trening u Čitluku

Slaven Musa testira potencijalne Zmajiće

E. Čaušević

Potencijalni juniorski reprezentativci Bosne i Hercegovine odradili su danas trening u Čitluku u sklopu mini priprema, odnosno kampa na kojem će Slaven Musa vidjeti na koje igrače u budućnosti može računati.

Naša mladi fudbaleri okupili su se jučer i odradili prvi trening, a u narednih nekoliko dana očekuje ih dosta posla. Zmajići će u Hercegovini boraviti do četvrtka, te će imati dva treninga dnevno kako bi pokazali može li Musa računati na njih u budućnosti.

Na okupljanju su se pojavili: Uroš Đerić (Vojvodina), Ivan Kurbaša (Rijeka), Marko Šušak (Rijeka), Vanja Knežević (Krupa), Nemanja Raković (Krupa), Denil Badžak (Augsburg), Adel Čordić (Lokomotiva), Adin Mujanović (Sandhausen), Muhamed Salanović (Željezničar), Vedad Muftić (Željezničar), Benjamin Mešić (Blue Stars Zurich), Benjamin Halibegović (Babelsberg), Asim Muratović (Sloboda), Mateo Ramljak (Zrinjski), Denis Mujanović (Radnik Hadžići), Vaso Vuković (Borac), Lejs Pličanić (Hrvatski Dragovoljac), Amar Jašarević (Sarajevo), Dennis Miljković (DC United), Amar Spahić (Uerdingen), Edvin Cimirotić (Yxhuults), Muhamed Divjan (Olimpik), Salim Omerbegović (Travnik), Mirza Hasanbegović (AIK).

Dragan Matković, Elmin Herić, Ferid Bačevac i Edin Ramić se nisu pojavili na ovom okupljanju jer ih klubovi nisu pustili zbog toga što ovo nije zvanični FIFA-in termin. Naknadno pozive su dobili Amer Hebibović i Din Kulović koji su se već priključiil ekipi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi