Leotar očitao fudbalsku lekciju Slaviji

Ubjedljiva pobjeda

Leotar očitao fudbalsku lekciju Slaviji

A. Beganović

U prvom susretu 15. kola Prve lige Republike Srpske fudbaleri Leotara su u Trebinju nadigrali Slaviju.

U duelu nekadašnjih premijerligaša Leotar je slavio sa ubjedljivih 4:0. Po dva pogotka su postigli domaći u oba poluvremena.

Već u 9. minuti Leotar je pogotkom Lazara Zečevića sa penala stigao do prednosti. Osam minuta prije odmora Danilo Šipovac je udvostručio prednost Leotara.

Čim je počelo drugo poluvrijeme, tačnije u 47. minuti susreta Zoran Milić je pogodio za 3:0, da bi Danilo Šipovac svojim drugim golom u 75. minuti stavio tačku na "i" u ovom susretu.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Nakon 15 odigranih kola Leotar se nalazi na 4. mjestu tabele sa 24 osvojena boda, dok je Slavija sedmoplasirana sa 19 bodova.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi