Slavija ubjedljiva protiv Drine

Posljednji susret 19. kola Prve lige Republike Srpske

Slavija ubjedljiva protiv Drine

S. Mlaćo

Danas je u Istočnom Sarajevu odigran posljednji meč 19. kola Prve lige Republike Srpske u kojem je Slavija sa 4:0 savladala Drinu iz Zvornika.

Domaći su poveli u sedmoj minuti preko Pušare, da bi u 39. autogol postigao Danijel Čulum i već tada je bilo jasno da će bezopasni gosti kući praznih ruku.

Pet minuta nastavka bilo je dovoljno domaćima da povećaju na 3:0 pogotkom Markovića, a konačnih 4:0 postavio je je drugim pogotkom danas sjajni Pušara u 59. minuti.

Nakon 19. kola Slavija je petoplasirana sa 32 osvojena boda, koliko ima i četvrtoplasirani Tekstilac. Drina je trećeplasirana sa 34 boda, osam manje od vodećeg dvojca Zvijezde 09 i Rudara iz Prijedora.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi