Slavija zaustavljena na Sokocu

Prva muška liga RS, 24. kolo

Slavija zaustavljena na Sokocu

D. Vejo

Ekipa Slavije poražena je danas u sklopu 24. kola Prve muške lige Republike Srpske na gostovanju kod ekipe Sokoca rezultatom 73:63, po četvrtinama 24:26, 15:10, 19:14 i 15:13.

Košarkaši Slavije iz Istočnog Sarajeva daleko su od forme koju su imali tokom prošle sezone u Prvoj ligi Republike Srpske.

Kriza loših rezultata ne jenjava u redovima plavo-bijelih, a kao dokaz za to je i večerašnji poraz na Sokocu od istoimenog tima.

Dobro su gosti otvorili susret, dobili prvi period, da bi nakon toga pali u igri što je domaćin znalački iskoristio pa tako na odmor otišao sa prednošću od tri poena (39:36).

Drugo poluvrijeme proteklo je u znaku domaće ekipe koja preko raspoloženih Pečenice, Okiljevića i Pilindavića stiže do novog trijumfa.

Najefikasniji u domaćem sastavu bio je Pečenica sa 22 postignuta poena, dok se u Slaviji istakao Šušić sa 16.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi