Slavija zove doskorašnjeg fudbalera Borca

Već je igrao za "Sokolove"

Slavija zove doskorašnjeg fudbalera Borca

Doskorašnji defanzivac Borca iz Banjaluke Denis Čomor dobio je ponudu Slavije.

Ekipa iz Istočnog Sarajeva pod vodstvom Zorana Erbeza pretenduje na sami vrh u 1. ligi Republike Srpske i intenzivno traga za pojačanjima, a jedna od želja je upravo Čomor.

Ovaj fudbaler je ranije tokom karijere u nekoliko navrata oblačio dres Slavije, a svjesni njegovih kvaliteta, u klubu bi rado željeli da obnove saradnju.

Ipak, u ovom trenutku Čomor ima ponude koje su primamljivije i eventualni dolazak u Slaviju će ovisiti isključivo od toga hoće li ih konkretizovati.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Osim Čomora, na radaru Slavije je također i Marko Perišić koji je posljednji angažman imao u Čeliku. On je ujedno i ponikao u Slaviji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije