Slaviša Radović novi igrač FK Velež!

Pojačanje u defanzivi

Slaviša Radović novi igrač FK Velež! · Zvanično

Slaviša Radović, sjajni lijevi bek koji je do nedavno nastupao za bijeljinski Radnik, danas je postao igračem mostarskog FK Velež.

Radović se nakon kraja prošle sezone povezivao s mnogim klubovima, najviše sa Zrinjskim, Tuzla Cityjem i upravo Veležom čiji je danas član postao.

Ovaj nogometaš je imao kombinacije i za odlazak u Njemačku, jedno vrijeme boravio tamo i očekivao razvoj situacije, no od svega nije bilo ništa i ovaj srbijanski nogometaš će od danas nositi crveni dres na sebi.

Radović je u karijeri pored Radnika igrao još za Zemun, Voždovac, Olimpik, Vojvodinu i zvorničku Drinu.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ekspert
Odličan igrač, trebao doći u Zrinjski, otezao, zbog odlaska u Njemačku, što mu je na kraju propalo. Mi uzeli Bekića...on u Velež. Niste mogli boljeg igrača na toj poziciji dovesti.
11 1
nijepoznat
Fed......
6 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi