13

Komentari (13)

Dobar igrač. Velež sa njim u borbi za evropu.
Klackalica
Vec su se u prvom kolu opekli s najavama Europe. Ovom Veležu trebaju bar još dva DOBRA igrača da bi uopće došlo do priče o Europi
BN78
Solidan igrač za PL,za nešto više teško,jer kada iz Radnika poslije relativno dobrih sezona nije uspio dalje teško da će i iz Velež.Ako bude koncetrisan na igru i tim biće pojačanje za Velež,a ako ne eto problema.Lijep broj pogodaka Radnik je primio zbog njegovih loših pojrivanjs,a u fazi napada čovjek u tri četri utakmice za redom nije mogao da uputi dobar centaršut.Sve u svemu mač sa dvije oštrice.
balunv
Uvjek borben bio dok je igrao za Radnik
Zaccheroni
Ekspert
Odličan igrač, trebao doći u Zrinjski, otezao, zbog odlaska u Njemačku, što mu je na kraju propalo. Mi uzeli Bekića...on u Velež. Niste mogli boljeg igrača na toj poziciji dovesti.
nijepoznat
VictoriasFikret
Ne brini, Vrhovac neće u Željezničar.
Dino69
Ko je rekao da hoce?
balunv
Doći će te u subotu po sledovanje
Ibro262
Moze li igrati u subotu?
VictoriasFikret
Odlično, idemo sad po Efendića i Vrhovca.
Dino69
Malo si ga pretjero jarane
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.