Petrović nakon pobjede u debiju: Idemo sa nekim drugim emocijama na odmor

Trener FK Olimpik

Petrović nakon pobjede u debiju: Idemo sa nekim drugim emocijama na odmor

Midhat Šljivak

Slavko Petrović je pobjedom debitovao na klupi Olimpika.

Vukovi su pobjedili njegov bivši tim Radnik sa 1:0, a Petrović je nakon utakmice rekao.

"Jako bitna pobjeda. Da smo izgubili razlika bi bila osam bodova. Može se to stići, ali padaš normalan. Zadnje je kolo, pobijedio si kvalitetnu ekipu i sa nekim drugim emocijama ideš na odmor", rekao je Petrović i dodao je:

"Pružili smo 100 posto mogućnosti, momci su izgarali, bili smo brzopleti u nekim kontrama i falio je taj drugi gol. Ipak, naša pobjeda je zaslužena".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Najavio je Petrović da će mu trebati nekoliko pojačanja u borbi za ostanak.

"Riječ borba za ostanak sve govori. Ekipa je prihvatila borbenost koliko je moguće. Trebamo biti kreativniji u kreiranju šansi, pasovima koji su bili prebrzi ili smo ih poklonili protivniku. Fali nam par kvalitetnih pojačanja da mirnije uđemo u nastavak".

Top Komentari

Denchi
Cestitam Slavko!!! Nadam se da ces spasiti Olimpik!!!
6 0
Golemo ovog Petrovica jos nitko nije ubio u Sarajevu.Dobro se drzi za sada
0 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti