Slavko Petrović: Dva puta ne praštam

Nova pobjeda Radnika

Slavko Petrović: Dva puta ne praštam

E. Škorić

Trener Radnika Slavko Petrović zadovoljan je partijom svog tima, a kako i ne bi kada je slavio s 5:1 protiv Zvijezde 09.

Nakon ove pobjede Radnik će ostati učvršćen na šestom mjestu, što je bio i plan trenera Bijeljinaca pred nastavak sezone.

"Igrači su osjetili na analizi utakmice nakon Čelika moj bijes. Nedopustivo je da igrači izađu bez žara. Dva puta ne mogu da opraštam", rekao je Petrović, pa je dodao:

"Ekipa je danas izašla u pravom svjetlu. Protiv Želje smo odigrali jako dobru utakmicu, protiv Čelika baš i ne, a danas smo opet igrali dobro, s dosta brzih pasova... Pokušali smo u drugom poluvremenu da uvedemo igrače koji nisu dugo igrali, kako bi i oni malo napravili pritisa na one standarnde igrače".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Dok se 22. kolo kompletira Radnik će i definitivno saznati svog rivala u narednom kolu.

Top Komentari

Hamid
Kad će više penal ili crvemi karton nema smisla da jos nema gola za Sarajevo
1 4
bakir.husejnovic
Ima li netko link za utakmicu ;))
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi