Slavko Petrović čestitao Željezničaru: Oni se ne bore za Evropu nego za titulu

Trener FK Radnik

Slavko Petrović čestitao Željezničaru: Oni se ne bore za Evropu nego za titulu

M. Šljivak

Radnik je večeras poražen na Grbavici od Željezničara rezultatom 3:1.

Tim Slavka Petrovića je imao prednost od 0:1, ali je Željezničar ipak uspio da preokrene i da dođe do pobjede.

Komentar utakmice je dao trener tima iz Bijeljine Slavko Petrović.

"Za oba tima je bio veliki ulog. Dobro smo ušli u meč, ali Željezničar je pokazao kvalitet. Ostaje žal kako smo primili ta dva gola. Prije toga smo imali šansu da mi povedemo 2:1, nije se htjelo. Moji igrači zaslužuju pohvalu, jer smo igrali bez nekolicine igrača. Đurić je dvije nedjelja van stroja zbog korone, Sušić je povrijeđen, Bradonjić je pred polazak imao temperaturu 37.6 i ostao je u Bijeljini. Pošto sinoć i jutros nije imao temperaturu, rekli smo da dođe, ali je ovdje izmjereno 37.1 i poslat je kući. Mislim da su momci dugo držali neizvjesnu utakmicu i sigurno kad Željezničar vodi 2:1, teško je doći do izjednačenja. Pokušali smo napraviti protisak, ali kvalitet je odlučio. Mogu čestitati Željezničaru na zasluženoj pobjedi", rekao je Petrović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Meni je svaka utakmica emotivna. Jasno je nama bilo da će ovdje biti jako teško, jer Željezničar se ne bori za Evropu već za titulu. Imaju širinu i borit će se još dugo za šampionsku titulu", istakao je Petrović.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1571956549
Sad se Slavko uvlacic Manijacima u Bulju... De ba od****i u federalnu. I tacka.
2 2
wubpozz
Kakva izjava Boze moj
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi