Petrović: Sloboda je pokazala kako se bori za svoj dres

Trener Olimpika

Petrović: Sloboda je pokazala kako se bori za svoj dres

E. Škorić

Olimpik je na Tušnju poražen od Slobode s 2:0, pa mu predstoji grčevita borba za ostanak u ligi do kraja sezone.

Olimpik je vjerovao da može barem do boda, nadao se tome i Slavko Petrović, no na kraju je razočaran.

"Sigurno jako loš ulazak moje ekipe u utakmicu, bez borbe. Pokušavaš na neku ljepotu da igraš fudbal. Bez lopte kretanje ekipe nikakvo, niti imaš duel, niti imaš igre i nije čudo da gubiš 1:0 na poluvremenu. Izašli smo bolje u drugom poluvremenu, ali te neko kažnjava odozgo jer si kompletno prvo dijelo katastrofalno odigrao. Mogu samo da čestitam Slobodi. Sloboda je pokazala mojim igračima kako se bori za svoj klub. I pored toga što su obezbijedili opstanak, pokazali su kako se bori za svoj klub", rekao je Slavko Petrović, dodavši:

"Ako ovako budemo igrali, sigurno da ćemo imati problem. Utakmicu protiv Mladosti moraš dobiti, jer ako ne dobiješ imat ćeš ogroman problem".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Olimpik je sa 24 boda malo iznad opasne zone i protiv Mladosti na Koševu nema pravo na novi poraz.

Top Komentari

Brazuka
Osmanović mora igrat a najveći levat u ligi brukaju se momci radi par krimosa što vode klub.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi