Slavko Petrović nastavlja sprovoditi započeti plan

Pala tri potpisa

Slavko Petrović nastavlja sprovoditi započeti plan

A. Čaušević

Slavko Petrović u Radniku osim trenerske ima i funkciju tim menadžera, odnosno znatno veće ovlasti u selektiranju igračko kadra.

Petrović je već ranije započeo sprovoditi plan o podmlađivanju tima i afirimisanju mladih igrača, a danas je napravljen još jedan korak ka ispunjenju tog cilja.

Naime, s bijeljinskim klubom amaterske ugovore su potpisala tri člana juniorske ekipe i to Anel Jahić (2003. godište), Sergej Manojlović (2003.) i Stefan Malešević (2002.).

U Radniku su se odlučili da u budućnosti kostur tima čine fudbaleri iz vlastitog pogona, a u narednom periodu planirano je još nekoliko potpisa s igračima iz mlađih selekcija.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Inače, nakon prva dva kola Radnik ima osvojen jedan bod, a u srijedu ovaj tim čeka novi težak ispit i gostovanje Zrinjskom.

Top Komentari

EdwinPol
Slavko je uz Nalica i Marinovica jedna od vecih ubleha ove nase cijenjene Premijer lige. Bas ublehe.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti